Qui som?El 17 de desembre de 2012 neix l'Associació PallejArt , una associació sense ànim de lucre amb el objectiu de promoure activitats de caire cultural. 

Pallejart neix de la mà d'un grup de persones interessades i compromeses amb la difusió d'activitats culturals com l'escriptura, lectura, pintura, fotografia ...

Per tal d'assolir els objectius esmentats PallejArt convoca concursos literaris, cursos de literatura,  convenis de col·laboració amb altres entitats i associacions, promou escriptors novells amb presentacions de llibres, exposicions pictòriques i de fotografia, lectures publiques, participació en programes de radio i revistes culturals, així com intenta donar veu a tot aquell que disposi d'un projecte de futur.

pallejart@gmail.comEl 17 de diciembre de 2012 nace la Asociación PallejArt, una asociación sin ánimo de lucro con el objetivo de promover actividades de carácter cultural.

Pallejart nace de la mano de un grupo de personas interesadas y comprometidas con la difusión de actividades culturales como la escritura, lectura, pintura, fotografía ...

Para alcanzar los objetivos mencionados PallejArt convoca concursos literarios, cursos de literatura, convenios de colaboración con otras entidades y asociaciones, promueve escritores noveles con presentaciones de libros, exposiciones pictóricas y de fotografía, lecturas públicas, participación en programas de radio y revistas culturales, así como intenta dar voz a todo aquel que disponga de un proyecto de futuro.

No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...