Xerrada Tertùlia Miguel F. Martin 18 de Febrer - Biblioteca Pallejà (Activitats)

lunes, 18 de febrero de 2013

Gràcies a tots els assistents a l'acte organitzat avui dilluns  18 de febrer per la nostra associació PallejArt amb la col · laboració de la Biblioteca de Pallejà.


I per descomptat agrair a l'escriptor Pallejanenc Miguel F. Martinper compartir amb nosaltres les seves experiències tant en escriptura com en fotografia. 

La nostra amiga  Paula del  grup  Forum  Gaspar  de Preses de
Sant  Andreu de la Barca  amb  el Miguel  F. Martin

Els temes que s'han tractat han anat des de la creativitat, com treballar-la i fomentar-la, com editar un llibre, passos que s'han de seguir per  aconseguir-ho, la poesia, mètodes de treball en escriture o en realitzar qualsevol obra artística, retocs fotogràfics, arxius raw, visió personal dels espais ...

Gloria Vendrell i en Miguel


Com podeu veure ha estat una hora i mitja, intensa i molt curta, que hem acabat celebrant la reunió amb un brindis i fotografia de grup.


En los Cafés de la Luna
Autor: Miguel F. Martín
Miquel - Puri - Gloria - Concha - Sara


Una imagen como reflejo de la  palabra, la palabra como espejo de la imagen
Los temas que se han tratado han ido desde la creatividad, como trabajarla y fomentarla, como editar un libro, pasos que se deben  seguir, la poesía, métodos de trabajo al escribir o al  realizar cualquier obra artística, retoques fotográficos,  archivos  raw, visión personal de los espacios...

Como podeis ver  ha sido una hora y media, intensa  y  muy corta, que hemos terminado celebrando la reunión con un brindis y foto de grupo.
Judith Viñas (Directora Biblioteca Pallejà)
 Eva Bonet (Presidenta Assoc. PallejArt)

Miguel i Anton Millàs
Judith Viñas


Ponente: Miguel F. Martin

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari, la teva opinió ens interessa
Gracias por tu comentario, tu opinión nos interesa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...