La Carta al Reis (Eva Bonet)

viernes, 16 de diciembre de 2011


Aquest any vull donar les gràcies, un altre vegada, vull donar les gràcies i gràcies, gràcies, gràcies per tot, per lo bo, i per lo dolent, per totes les coses que he viscut, pels moments inoblidables per la seva alegria, com pels de por, de dolor i no es que m'hagi agradat passar-ho malament, però ara em donc conta com tot plegat, m'ha fet ser jo.
I em permeto demanar salut, salut per tothom, perquè després ja vindra la tranquil-litat, i si no seguiré lluita'n per aconseguir-ho. Feliç vida.

Este año quiero dar las gracias, otra vez, quiero dar las gracias, i gracias, gracias, gracias, gracias por todo, por lo bueno, por lo malo, por todas las cosas que he vivido, por los momentos inolvidables por su alegría, como por los de miedo, de dolor... y no es que me haya gustado pasarlo mal, pero ahora veo como ese todo me ha hecho ser yo.


Y me permito pedir salud, salud para todos, porque después ya vendrá la tranquilidad, y si no seguiré luchando para conseguirlo. Feliz vida.

2 comentarios:

  1. La salut és el millor regal que ens pot donar la vida. Jo te'n desitjo molta i per molts anys.
    Aurora

    ResponderEliminar
  2. i certament t'arribarà la tranquil.litat i tornaràs a ser tú, però més forta, i nosaltres continuarem tenint la sort de compartir bones estones de la vida amb l'Eva emprenedora, sensible imaginativa i lluitadora que tots coneixem. Una abraçada mosquetera!
    Una fortíssima abraçada a tots/es amics escriptors i que, com molt bé diu l'Eva, la salut ens acompanyi molt, molt i molt de temps!
    Teresa

    ResponderEliminar

Gràcies pel teu comentari, la teva opinió ens interessa
Gracias por tu comentario, tu opinión nos interesa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...